Få hjælp til sommerhusrengøring og mere tid til dig selv.

Hjælp til sommerhusrengøring?

Corona pandemien førte meget dårligt med sig, men én af de gode ting var, at danskerne fik øjnene op for ferie i Danmark. Sommerhusudlejningen er eftertragtet for både danskere og besøgende fra andre lande. En god anbefaling eller anmeldelse online er vigtig i branchen, så derfor er det også vigtigt, at de besøgende modtager sommerhuset indbydende og rent. 


Vi kender det alle. Et beskidt sommerhus, man måske har betalt mange penge for, kan være starten på en dårlig ferie. Førstehåndsindtryk er vigtigt for gæster, og derfor skal der både se rent ud og dufte friskt.  Hvad end du har en række sommerhuse, som du udlejer eller blot et enkelt, så kan du benytte dig af et rengøringsfirma, som sikrer, at din sommerhusrengøring er helt i top

Udlejer du privat?

Det behøver ikke kun være dine gæster, du gør det for. Hvis man ofte lejer sit sommerhus ud, så kan der altså være en del arbejde i det. Måske holder du ovenikøbet selv ferie i din helårsbolig eller i udlandet, når andre holder ferie i dit sommerhus, så er det ikke en hovedrengøring, man har allermest lyst til at beskæftige sig med. Renice ApS er et professionelt rengøringsfirma, som er rutinerede i sommerhusrengøring. Det er et firma, der benytter sig af skånsomme rengøringsmidler og sørger for, at sommerhuset er overladt rent og pænt til de næste gæster, som skal leje boligen. Du kan få den helt store pakke ved Renice, hvad angår rengøring, men hvis du ønsker at skræddersy rengøringen til specifikke område, kan firmaet også levere det.

En del af et større firma?


Måske har I en masse sommerhuse at drive og har brug for hjælp til rengøringen. Så kan I med fordel hive fat i et firma, der tager det ansvar. Er der ikke tid nok til at give den kundeservice, I ønsker at levere. Måske har efterspørgslen presset medarbejderne til at have for mange bolde i luften. Så hjælper Renice jer med at få mere overskud og tid i dagligdagen. Firmaet er et professionelt rengøringsfirma med certificerede medarbejdere, der er rutinerede i at rengøre sommerhuse. Kontakt Renice, hvis I er interesserede i at få et bud på pris og muligheder.