sund frokost

Derfor bør I prioritere en sund frokostordning

Det lyder måske meget banalt, at man skal prioritere sund mad. Det ved de fleste vel? Alligevel er det ikke altid, man efterlever det. Men når man nu tilbringer den halve dag (hvis ikke mere) på arbejdspladsen, var det så ikke et meget godt sted at starte? Der er hvert fald mange argumenter for, hvorfor en sund frokostordning kan være en god investering. Vælger I at satse på den sunde mad til frokost, gør I det nemt for medarbejderne. De behøver ikke selv stå og skære grøntsager derhjemme og opfinde den dybe tallerken i forhold til at komme på nye og spændende sunde retter. Det hele er sørget for i frokostordningen. Og I kan tilmed finde et firma, der har speciale i netop gode råvarer, hvorfor I helt sikkert vil opleve delikate smagssammensætninger. Prøv eksempelvis en vegansk eller vegetarisk frokost, hvor grøntsagerne spiller hovedrollerne, og hvor der er gjort plads til nytænkninger og velsmag.

Men hvorfor var det nu lige, at den sunde kost var så vigtig? Der er faktisk mange fordele at høste, hvis jeres firma tilvælger en sund ordning. Det er flere gange blevet påpeget i undersøgelser, at en sund kost kan bidrage til en højere produktivitet blandt medarbejdere. Forestil dig, at den ene medarbejder bliver træt hen på eftermiddagen og har svært ved at koncentrere sig. Det hele går lidt langsommere, og det er måske ikke alle opgaver, der når at blive løst. På den anden side har du en medarbejder, som har fået en fiberrig, sund og ernærende frokost. Hans/hendes blodsukker holder sig derfor meget mere stabilt over dagen, hvilket resulterer i bedre koncentrationsevne.

Hvilken af disse ville du foretrække? De fleste vil nok sige eksempel nummer 2. Så hvorfor ikke investere i dine medarbejdere på en måde, der vil gavne både dem og virksomheden?

Gør det nemt for jer selv, hvis I vil finde den rette frokostordning

Det er ikke alle, der kan overskue det med at finde en frokostordning. Man forbinder det måske med at skulle bruge tid på en masse administrativt arbejde, som man egentlig hellere vil bruge på noget andet. Man skal indhente tilbud, man skal læse anmeldelser, man skal finde et køkken, der madmæssigt svarer til ens forventninger. Alt dette kan du slippe for, hvis du finder frokostordningen gennem en frokostportal. Frokostordninger.dk er et eksempel på dette. De fungerer som en samarbejdspartner, der har kontakten til alle køkkener, og som står for at indhente tilbud. I stedet for at du skal ud og finde det køkken, der lever op til alle dine krav både i forhold til mad og pris, skal du blot definere dette for Frokostordninger.dk. Så tager de udgangspunkt i dine informationer og behov og finder tre køkkener, der matcher. De samarbejder udelukkende med køkkener, der har høj kundetilfredshed, hvorfor der næsten er garanti for en fuldtræffer! De er uden tvivl et firma, der går langt, for at kunderne er tilfredse med deres frokostordning. De har lang erfaring i branchen, højeste rating blandt frokostfirmaer og stor forståelse for, hvordan jeres behov matches med et passende køkken!