veje til drømmesmil

Flere veje til dit drømmesmil: Se mulighederne her

Tænderne spiller en stor rolle, når det kommer til vores egen selvtillid og i mødet med andre. Alle menneskers tandsæt er unikke, men ikke alle er lige tilfredse for det kosmetiske udtryk, som tænderne har. Nogen er måske utilfredse med tandstillingen, andre er kede af en manglende tand, mens andre igen er utilfredse med farven på tænderne. Uanset hvilken tilfredshed du eventuelt måtte have, så er der en vej til dit drømmesmil.

Tandblegning ved gule tænder

Det er helt naturligt, at tænderne med tiden får et mere gulligt skær. Det skyldes, at emaljen blandt andet bliver påvirket af flere forskellige ting, vi indtager eller foretager os som mennesker. Rygning, alkohol, læskedrikke, rødvin, kaffe og the er nogle af de ting, der kan være med til at misfarve tænderne. Hvis dine tænder er blevet misfarvet med årene eller på grund af dit indtag af ovenstående, så fortvivl ikke. Dit hvide drømmesmil kan du få igennem tandblegning. Typisk foregår det via hjemmeblegning, men du skal forbi din tandlæge for at få blegemiddel og skinne samt blive instrueret i, hvordan behandlingen skal foregå.

Implantater ved manglende tand

Der kan være flere årsager til, at man mangler en eller flere tænder. Hvis man er i den situation, at man mangler nogle tænder, kan det have en stor betydning for det æstetiske udtryk af tænderne. Men der er heldigvis også her en vej til at få drømmesmilet: nemlig ved hjælp af et tandimplantat. Tandimplantatet er en skrue, der bliver skruet fast i kæben og skal fungere som en erstatning for en tandrod. Når implantatet er fastgroet, kan tandlægen opbygge en krone, der ligner en ny tand.

Invisalign ved skæve tænder

Hvis du har skæve tænder eller på anden vis en tandstilling, som du er ked af, kan du i langt de fleste tilfælde få rettet det op ved hjælp af en invisalign bøjle. Og hvad er Invisalign, spørger du måske? Og det korte svar er, at det er en gennemsigtig tandbøjle, som er aftagelig og ved hjælp af løbende nye skinner bliver tænderne løbende tilrettet. Hvis du vil vide mere om Invisalign, kan du læse meget mere om bøjlen og hele behandlingen på nytsmil.nu.