wellvita-hjlper-hjemlse-danskere

Wellvita hjælper de hjemløse i Danmark

For Wellvitas administrerende direktør Claus Toft Gleerup betyder sundhed, velvære og vitalitet alt. Det er netop derfor, at han er i den business, han er med Wellvita. For Claus Toft Gleerup fra Wellvita kan man ikke have en velfungerende hverdag, hvis ikke man er sund indvendig. Da Claus Toft Gleerup fra wellvita en morgen hørte fra Det Nationale Forskningscenter for Velfærd (SFI) i 2013, at der på daværende tidspunkt var omkring 5.800 hjemløse i Danmark, var der ikke langt fra tanke til handling for Claus Toft Gleerup fra Wellvita. Han mente, at det her var Wellvitas samfundsmæssige ansvar, da det var en problematik, som de kunne bidrage givtigt til.

Claus Toft Gleerup fra Wellvita tog straks kontakt til hjemløse-magasinet ”Hus Forbi”, der i dag har omkring 1600 registrerede sælgere i Danmark. Claus Toft Gleerup fra Wellvita mente, at da Wellvita jo til daglig beskæftiger sig med sundhed, lå det lige til højrebenet at hjælpe de hjemløse til en bedre sundhed. Sammen med den ansvarlige fra ”Hus Forbi” besluttede Claus Toft Gleerup fra Wellvita, at en vitaminpille fra Wellvita dagligt kunne få stor betydning for mange af Danmarks hjemløse. Da de færreste hjemløse får en godt og nærende måltid mad hver dag, vil bare én vitaminpille kunne gavne.

Hjemløse taknemmelige for hjælp fra Wellvita

Efter en hurtig udsendelse af vitaminpiller fra Wellvitas lager, blev de hurtigt fordelt til Danmarks mange hjemløse, hvilket blev mødt med stor taknemmelighed fra ”Hus Forbi”. Claus Toft Gleerup fra Wellvita havde dog et yderligereb ænske om at gøre en indsats, hvorfor han også fik skabt kontakt til Røde Kors` varmestue i Esbjerg., som Wellvita besøgte med vitaminpiller og godt humør.

Claus Toft Gleerup fra Wellvita var positivt overrasket over det store engagement, han oplevede hos de ansatte på varmestuen. David, der arbejdede på varmestuen, tog imod vitaminerne med et stort smil og ordene: ”Jeg er meget taknemmelig for, at I har tænkt på os, og jeg vil glæde mig til at giverne vitaminpillerne videre til vores brugere af varmestuen.”

Mange hjemløse har brug for kosttilskud

Selvom det var en stor hjælp fra Wellvitas side, at donere vitaminpiller til Danmarks hjemløse, er det langt fra en løsning på det store problem, at hjemløse nemmere bliver syge, fordi de ikke indtager nok vitaminer og mineraler i deres daglige kost. I Danmark var der i alt i 2013 5.844 hjemløse, fortæller Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.

Det var et tal, som Claus Toft Gleerup fra Wellvita blev chokeret over, hvorfor han netop reagerede som han gjorde, ved at tage kontakt til ”Hus Forbi” samt til varmestuerne i Danmark, for at dele gratis vitaminpiller ud. For ham handler det om, at gøre det man kan, både som virksomhed og som enkeltperson. For Wellvitas vedkommende var dét, at bidrage til bedre sundhed blandt de hjemløse i Danmark, ved at uddele gratis vitaminpiller, som de hos Wellvita ved virker.

Er du interesseret i at læse mere om Wellvitas sociale projekter, kan du følge med på deres Wellvita blog samt på Wellvita på LinkedIn, Twitter og Google+.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *