varda job

Varda Job favner bredt

Varda Job er et selvstændige firma, der blev etableret tilbage i januar 2010 af Cand.scient.adm og ekspert inden for jobmarkedet Emil Raun. Firmaet er en kompetent konsulentvirksomheder, der arbejder med sager inden for indenfor jobmarkedet i Danmark. Varda Jobs stab består af socialrådgivere og socialformidlere, og firmaet har derudover tilknyttet en lang række eksterne konsulenter, læger, speciallæger, psykologer, neuropsykologer, fysioterapeuter og ergoterapeuter.

Varda Jobs medarbejdere favner som konsulenter bredt inden for alle aspekter af jobmarkedet, og af særlige ekspertiseområder kan blandt andet nævnes sygedagpenge, førtidspension, kontanthjælp, fleksjob, ledighedsydelse og ressourceforløb mv. Alle Varda Jobs ansatte er praktikere, der hver og en kender jobcentrene indefra. De har derfor en solid erfaring med alt inden for sagsbehandling af borgere, faglig sparring, kompetenceudvikling samt analyser af arbejdsgange m.v.

Mange kompetencer inden for fagområdet

Ikke kun Varda Jobs stifter og ejer har en solid baggrund inden for feltet, men også Varda Jobs direktør Jens Mygind Bertelsen har mange års erfaring inden for feltet. Jens Mygind Bertelsen er uddannet socialrådgiver fra Den Sociale Højskole i Odense, og har blandt andet en spændende fortid som leder på specialinstitutionen Storskoven på Fyn. Her arbejde han med unge der havde, der havde adfærdsmæssige, sociale eller psykiske problemer.  Mange af dem skulle have hjælp til at komme ud af misbrug, kriminalitet og generel mistrivsel. Det overraskede derfor ingen, at Emil Raun headhuntede Jens Mygind Bertelsen til stillingen som direktør hos Varda Job, der jo netop fokuserer på at hjælpe borgere ud af ledighed samt til at opnå de rette sociale ydelser.

Du har en ven i Varda Job

Varda Job kan for mange være den nødvendige hjælpende hånd, de har brug for, når livet ikke går efter planen. Varda Job har fokus på at hjælpe den enkelte borger, og er klar til at træde til, når en uheldig borger pludselig står og har brug for kompetente råd. Varda Jobs ansatte kan hjælpe med alt fra udredning og afklaring af enkelte sager til at hjælpe en kontanthjælpsmodtager tilbage på arbejdsmarkedet. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille.

Styrken hos Varda Job er, hvordan den enkelte borger sættes i centrum, hver eneste gang. Medarbejderne hos Varda Job arbejder ud fra den tese, at ved at motivere og få den enkelte borger til at tage ansvar for sit eget liv, kan denne hjælpes til at hjælpe sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *