TMC Telemarketing hjælper med at berige jeres databaser

Ifølge TMC Telemarketing i Horsens, der er blandt de største konkurrenter inden for telemarketing, så er databaser vejen til succes. Det er det fordi jo mere data du har på din kunder, fremtidige kunder, dine kunders ønsker og krav eller dit marked, jo nemmere er det for dig at skabe værdi og større salg. Ifølge TMC Telemarketing er dette uanset om det handler om en bestående kundebase, en konkurrentbase eller måske baser over nye kunders ønsker og krav.

Hos TMC Telemarketing er de specialister inden for dataindsamling, datarens, databerigelse og datavalidering. Det betyder også, at du som kunde hos TMC Telemarketing er i helt trygge hænder, hvis du skal have udført noget arbejde inden for databaser eller deslige.

Få TMC Telemarketing til at hjælpe dig frem til ny data

De databaser, som de fleste firmaer og virksomheder ligger inde med er ofte databaser, der indeholder data, der er omkring 6 – 9 måneder gamle. Ønsker du som virksomhed at udvide din forretning, så er det sjældent den type data, du har brug for. I stedet for selv at forsøge at femdrive ny og brugbart data, burde du kontakte TMC Telemarketing, der er eksperter i at berige de offentlige baser med præcis de dataønsker du har, via telemarketing.

TMC Telemarketing rådgiver dig ved indkøb af databaser

Med TMC Telemarketing erfaring og knowhow inden for databaser, kan både kunder og samarbejdspartnere være sikre på, at de har en professionel og sikker partner, hvis de overvejer at investere i, eller udvide med, nye databaser. TMC Telemarketing går meget op i deres arbejde med databaser, og er altid klar på en uforpligtende snak om, hvordan de kan hjælpe til en optimal investering, når det kommer til databaser

Derudover vil TMC Telemarketing gennem deres store netværk og partnere inden for branchen kunne tilbyde hjælp i forhold til indkøb af nye databaser, elektronisk basevask, fremskaffelse af tvillinger til bestående kunder, Conzoom, Mosaic- og Dataminingkørsler.

TMC Telemarketing står bag KantineDataBASEN®

TMC Telemarketing og holdet bag er faktisk så engagerede i arbejdet med databaser, at de selv tilbage i 2001 startede KantineDataBASEN, der sikrer en komplet database over Danmarks førende leverandører af foodservice. I denne database har TMC Telemarketing sørget for tilgængelige beskrivelser af kantineforholdene i alle virksomheder, der har mere end 50 ansatte og derudover også en oversigt over madproduktioner på hotel- og konferencecentre, caféer og restauranter, der har mere end 10 ansatte.

Begge disse databaser har TMC Telemarketing udviklet efter foodservice branchens ønske. KantineDataBASEN har i dag e-mail med permission på godt 90 % af alle kantine- og køkkenansvarlige i Danmark, og i databasen beskrives der ca. 1.000.000 bespisninger om ugen.

Er du nysgerrig efter at se, hvilket arbejde TMC Telemarketing har udført i forhold til KantineDataBASEN, så kan du se nærmere på KantineDataBASENs hjemmeside her: www.kantinedatabasen.dk.

Du kan også læse mere om TMC Telemarketingved at følge dem på LinkedIn, Google+, Facebook og Twitter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *