Sexlegetøj

Sexlegetøj til par hitter

Sexlegetøj til par hitter som aldrig nogensinde før. Sexlegetøjsbranchen er et marked, hvor salget øges måned for måned og danskerne generelt er verdensmestre i at købe og forbruge sexlegetøj. Det mærkes specielt i MakeLove Sexshop, der har specialiseret sig i at forhandle billigt sexlegetøj. For i takt med at forbruget af sexlegetøj generelt er stigende, er tendensen mere og mere at danskerne erhverver sig mere billigt sexlegetøj end tilsvarende dyre mærkevarer indenfor sexlegetøj. Det er alt slags sexlegetøj som sendes ud fra MakeLove Sexshop i Brøndby på Københavns Vestegn. Af det sexlegetøj som danskerne køber mest af, er pudsigt nok glidecreme af den vandbaserede eller silikonebaserede slags. Dernæst er rabbit vibratorer et kæmpe hit, stærkt efterfulgt af dildoer og vibrator æg til kvinder.

Et andet og meget populært produkt er ligeledes butt plugs som er et produkt, der har en stigende efterspørgsel blandt danskerne. Hos MakeLove Sexshop sælges flere og flere af anal plugs med en Swarowski-sten i foden af pluggen og specielt de forgyldte af slagsen, altså fremstillet i aluminium og derefter forgyldt, er mere og mere sælgende. Der er en god grund til, at netop disse analplugs er populære for de kan nemlig enten opvarmes til en 40-45 grader inden de anvendes til fræk sololeg eller fræk leg sammen med partneren. Og omvendt kan disse forgyldte aluminiumplugs tilsvarende nedkøles ved at lade dem være i køleskabet i 15-25 minutter inden anvendelse. Det forøger intensiteten af den seksuelle intimitet betragteligt, og det er der rigtig mange danskere, der godt kan lide.

Bullet vibratorer til kvinder

Bullet vibratorer til kvinder er også et segment indenfor sexlegetøj hvor MakeLove Sexshop ser en stigende interesse. Specielt bullet vibratorer med fjernbetjening – uden ledning – er i fremmarch. Langt de fleste kunder fortæller MakeLove Sexshop, at netop de fjernbetjente bulletvibratorer er spændende fordi man kan tage dem ud i byen, f.eks. på restaurant eller på bar alt imens partneren har fjernbetjeningen i hånden. Det betyder, at man kan stimulere internt ude i det offentlige rum uden nogen ved og det tilfører en rigtig fræk og lidt meget forbudt dimension til begrebet bulletvibratorer. Det gode ved de fleste bulletvibratorer er, at de er ekstremt støjsvage så det betyder, at der ingen ude i det offentlige rum, der umiddelbart fatter mistanke til, hvad man går og laver. Det er da også en fræk tanke, at øjnene ruller lidt rundt og ingen rigtigt ved hvorfor det forholder sig sådan. Kan hun i øvrigt holde slet mine til slet spil, når det er partneren der har magten over den opsatte bullet vibrator? Det er rigtig frækt, forførende, pirrende og ekstremt sanseligt at have en bullet vibrator opsat i det offentlige rum.

Bækkenbundskugler og elskovskugler

Bækkenbundskugler er også et ekstremt populært sexlegetøj og det kommer med mange forskellige slags navne: Bækkenbundskugler, elskovskugler, Geisha kugler, love balls, kærlighedsbolde og mange, mange flere slags søde navne. De dækker dog over det fælles begreb, der omhandler effektiv træning af bækkenbunden og bækkenbundens muskulatur. Når man er kommet i rigtig god form i muskulaturen omkring bækkenbunden, vil man opleve en hel række af positive effekter af træningen. Man kan holde et fastere greb om sin partner, og det er til glæde og til gavn for dig selv og din partner. Man vil også opleve en større lyst til sex og for at det ikke skal være helt løgn, vil man også opleve en større følsomhed efter regelmæssig træning med bækkenbundskuglerne. Der er så mange positive effekter ved træning med bækkenbunden, at der praktisk set ikke foreligger nogen grund til at undlade at træne sin bækkenbund med bækkenbundskugler. Langt de fleste tror, at det udelukkende er for kvinder, der har givet fødsel til børn, og det er slet, slet ikke tilfældet. Alle kvinder uanset alder og uanset om man har født børn eller ej kan drage meget positive effekter af en regelmæssig træning med bækkenbundskugler.

Besøg MakeLove Sexshop på nettet og find dine nye lækre bækkenbundskugler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *