Prostasan hjælper mænd med forstørret prostata

prostasanDet bliver mere og mere hyppigt blandt mænd i 50-års-alderen og opefter, at få konstateret forstørret prostata. Det kan virke meget skræmmende på mange, da det er noget der kommer lige pludseligt og som man ikke kan gøre det store ved. Ens normale funktionalitet er med et begrænset. Mange mænd med prostata kan opleve, at de ikke kan mærke, hvornår de skal urinere, da den forstørrede prostata går ind og forhindrer.

Nu er der heldigvis kommet en løsning, der især er god for mænd med godartet, lettere forstørret prostata, som lider af hyppig vandladning. Produktet hedder Prostasan og er et effektivt naturlægemiddel, der kan hjælpe mænd, der lider med hyppig vandladning anvendes ved karakteristiske symptomer, som for eksempel hyppig vandladning, efterdryp, følelse af ufuldstændig blæretømning samt ved problemer med at få vandladningen i gang. Prostasan har en høj effekt og god tolerance og forstyrrer, ligesom kemisk medicin gør, ikke manden seksuelt på nogen måde.

Prostasan består af…

Hvad er så hemmeligheden bag dette vidunderprodukt Prostasan? Prostasan er lavet af 100% naturlige, tørrede savpalmebær. Og hvad er det så lige, at en savpalme er? De savpalmebær, som Prostasan består af, kommer fra savpalmen, der udelukkende vokser i Florida, i det sydøstlige USA. Det latinske navn for savpalmen er serenoa repens, og den vokser kun nord for Everglades i Florida, hvor vejr og klima er varmt og tørt. Her vokser palmen i tætte fyrretræsskove, og den foretrækker at vokse i sandjord i tropisk varme. Planten, der står bag Prostasan, er ikke sådan at tage fejl af, da den har skinnende grønne, vifteformede blade.

Fra fyrretræsskovene omkring Everglades høstes og tørres de friske savpalmebær før sendes afsted til Schweiz, hvor virksomheden Bioforce AG anvender dem til at fremstille et af de mest anerkendte naturmidler mod prostataproblemer, nemlig Prostasan.

Hvad indehoder Prostasan mere præcist?

En kapsel Prostasan indeholder 320 mg ekstrakt af savpalmefrugten, hvilket er svarende til 2-88 – 3,84 g droge. Derudover indeholder en kapsel Prostasan følgende inaktive ingredienser:

 • Gelatine
 • Glycerol
 • Sorbitol 70%
 • farvestoffer
 • og (jernoxider D 172).

Hvordan virker Prostasan?

Det kan måske undre dig, hvorfor det er, at Prostasan kan afhjælpe ufrivillig vandladning. I og med, at Prostasan indeholder et fedtbaseret ekstrakt fra savpalmens frugter, indeholder det automatisk også et fedtsyrekompleks med plantesteroler. Eksperter mener, at savpalmens ekstrakter virker ved at påvirke testosteronniveauet samt testosterons aktivitet. Enzymet 5-alfa-reduktase går i forbindelse med testosteron og bevirker væksten i prostata, men ved at indtage savpalme (Prostasan) kan dette reduceres enzymets effekt, hvilket resulterer i, at prostatavæksten hæmmes.

Forstørret prostata eller ej?

Er du i tvivl om, hvorvidt du har forstørret prostata og dermed måske burde tage Prostasan? Du kan selv teste, om din prostata kirtel er forstørret eller ej på følgende måde:

 • Er urinstrålen slap når du lader vandet?
 • Skal du tit anstrenge dig meget for at tømme din blære helt?
 • Føler du tit, at blæren ikke er helt tømt efter du har ladt vandet?
 • Drypper du lidt efter toiletbesøget?
 • Skal du tit af med vandet igen mindre end to timer efter sidste toiletbesøg?
 • Har du svært ved at vente, når du skal på toilettet?
 • Skal du passe på med at drikke, før du for eksempel går ud eller skal i seng?
 • Skal du tit op om natten for at lade vandet?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, er der mulighed for at du kan afhjælpe problematikkerne ved hjælp af Prostasan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *