Kosttilskud og Traumeel til den aktive

Er du også aktiv fysisk? Rigtig mange danskere er blevet gode til at sørge for den ugentlige motion, men vi halter alligevel bagefter på helsen. Er du aktiv fysisk, har du heldigvis allerede taget et stort skridt i den rigtige retning, når det kommer til din sundhed og velvære. Sørger du oven i købet for at få de rette kosttilskud, ja, så er der ikke meget der kan stoppe dig. Din krop vil takke dig for det.

Endnu en ting som bloggen stiller skarpt på i dag er smertelindring. Det kan give knops at træne, og man skal stadig passe godt på sig selv. Derfor kigger vi nærmere på det smertestillende præparat Traumeel, som du kan bruge, hvis du har ondt i bevægeapparatet. Måske kan det hjælpe dig med at holde dig i gang på en god og ikke mindst naturlig måde, hvilket jo er et vigtigt nøgleord her.

Traumeel

Traumeel virker ligesom andre kendte smertestillende midler, der bruges lokalt. Til gengæld virker det uden de mange bivirkninger som denne slags præparater normalt kan føre med sig. Det er videnskabeligt dokumenteret, at Traumeel har en smertelindrende virkning, og at det virker lige så godt som det meget kendte Voltaren. Desuden har det også vist sig at Traumeel har en overlegen tolerance og sikkerhedsprofil.

Et konkret eksempel er, at Traumeel har vist sig at virke godt mod smerte forbundet med ankelforstuvninger hos fysisk aktive og ellers raske mennesker. Har du knas med ankel, eller andre områder af din krop, og ønsker du at holde dig aktiv, er Traumeel et godt middel, som ikke medfører ubehagelige bivirkninger, da det er naturligt.

De aktive stoffer i Traumeel virker imod hævelse, smerte, ømhed, rødme og nedsat bevægelighed ved betændelse, det er dette, der også går under betegnelsen ”anti-inflammatorisk effekt”. Samtidigt er det både smertestillende og febernedsættende. Har du brug for at tage Traumeel, skal du tage en tablet tre gange dagligt.

Glem ikke kosttilskuddene

Smertelindring er en ting. En helt anden ting er at sørge for, at din krop er klar og opladet til træningen. Der er mange kosttilskud, som kan hjælpe dig på mig. I Danmark er det for eksempel vigtigt at få D-vitamin, da vi i store dele af året ikke ser meget til solen.

Mineraler er også vitale for kroppen, og det er blevet vigtigt at indtage kosttilskud for at få dækket sit behov for vitaminer og mineraler, da den moderne mad desværre ikke indeholder den næring, som vi har brug for.

Kosten er ikke alt – Skad ikke dig selv

Det er vigtigt at vi holder os i gang og via kosttilskud forebygger skader og sygdom, mens vi lindrer med smertestillere som for eksempel Traumeel. Men husk nu at gå til lægen, hvis du rent faktisk er skadet. Alt for mange fortsætter aktiviteter på trods af smerte, og i yderste tilfælde kan det have en negativ effekt på din bevægelighed for altid. Vær derfor også forsigtig, selvom du er god til at pleje din krop med den rette smertelindring og de rette kosttilskud.

Kosttilskud nu og her

Det er tit oppe og vende, hvor man skal starte med kosttilskud, for der er så meget at vælge imellem, og det er fuldt ud forståeligt, at det kan være svært at overskue. Men det er ikke en udskylning for at droppe kosttilskuddet helt. Er du i tvivl kan du opsøge din læge og blive testet for vitaminmangel. Så kan din læge give dig gode råd omkring kosttilskud, så du kan blive ved med at være aktiv.

Traumeel kosttilskud

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *