weight loss

Gastriball: Ikke-kirurgisk maveballon er vejen frem

Uanset, hvor du kigger, mødes du af nye vægttabsmetoder, som lover et effektivt vægttab inden for urealistiske tidsperioder. Det kan være slankekure, der foreslår en diæt af kål og juice, eller en ny træningsmetode, som kræver specielt udstyr, der selvfølgelig ikke er billigt at anskaffe.

Processen bliver hurtigt trættende og demotiverende, hvorfor et plastikkirurgisk alternativ pludselig fremkommer som en mere realistisk løsning.

Dog er det muligt at komme igennem et vægttab uden at leve af kål og ligge sig under kniven. Metoden hedder Gastric Balloon og er en vægttabsmetode, der ikke involverer kirurgi.

Et smertefrit vægttab med maveballon

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det er muligt at realisere drømmen om et vægttab uden af gå sulten i seng eller sætte livet på spil med en plastikkirurgisk operation.

Gastriball i København er eksperter inden for vægttabsfænomenet Gastric Balloon, eller maveballon, som det hedder i Danmark.

En maveballon har til formål at optage plads i mavesækken, som ellers optages af mad. Det frembringer følelsen af mæthed, hvorfor kalorieindtaget mindskes.

Hos Gastriball tilbyder de tre af de mest anerkendte vægttabssystemer: Orbera, Medsil og Spatz. De tre systemer sikre, at alle kan finde en løsning, som opfylder det specifikke behov.

Proceduren

Som sagt, er det en ikke-kirurgisk metode. Det betyder, at ballonen indføres oralt ned til mavesækken. Her fyldes ballonen med saltvand, hvorefter den ligger frit i maven.

Placeringsprocessen tager ca. 15-20 minutter, hvorefter patienten sendes hjem inden for to timer.

Livet med en maveballon

Tanken om en ballon i maven kan måske virke en smule underligt, men selve processen og den efterfølgende tid vil til enhver tid være kortere og mere smertefri sammenlignet med et plastikkirurgisk indgreb.

I de første dage efter indgrebet vil der være en smule ubehag. Følelsen vil dog ændre sig til mæthed efter noget tid.

Er jeg egnet til en maveballon?

Uanset, om et indgreb er kirurgisk eller ikke-kirurgisk, så skal begge metoder tages alvorligt. Indførelsen af en maveballon kræver et BMI på 27 eller over. Du kan beregne dit BMI her.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at få en ballon i maven? Læs mere her!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *