Find ud af hvad dine Eye Q kapsler indeholder

Eye Q 360 kapslerEr du en blandt mange, der går op i at tage dine fiskeolie kapsler, så har du sikkert også lavet din research på fiskeolie området. Fiskeolie kapslen Eye Q indeholder en 100 % unik fiskeolie, der hedder kirunal olie. Den kirunal olie, der findes i Eye Q fiskeolie kapsler kendetegnes ved dens særlig kombination af EPA og DHA. Eye Q fiskeolie kapslerne indeholder et meget højere indhold af EPA i forhold til DHA, med andre ord Omega-3-fedtsyrer, og kapslernes skal er fremstillet af oksegelatine fra halalslagtede dyr, hvilket sikre, at de er 100 % fri for lugt og smag af fisk. Eye Q fiskeolie kapsler kan på denne måde uden problemer indtages af alle uanset religiøs overbevisning.

Har du været vant til at tage en anden form for fiskeolie kapsler og kender du ikke til Eye Q fiskeolie kapsler, så giver vi dig her et overblik over, hvad Eye Q fiskeolie kapsler består af:

Eye Q fiskeolie kapsler består af:

  • Eye Q består af den eksklusive fiskeolie kirunalolie, der kommer fra fiskekødet fra fiskene sardiner og ansjoser.
  • Inden kirunal fiskeolien til Eye Q presses fra fiskene, renses fiskekødet 100 % for organer.
  • Eye Q kapslerne får fra fiskekødet et 100 % højt og naturligt indhold af EPA (sammenlignet med DHA).
  • Eye Q fiskeolie kapslerne hverken lugter eller smager af fisk på grund af kapslernes skal, der er lavet af oksegelatine fra halalslagtede okser, samt fordi at yderligere smag og lugt er fjernet ved en patenteret proces under en farmaceutisk kontrollerede fremstilling af Eye Q fiskeolien. På grund af den patenterede proces under den farmaceutisk kontrollerede fremstilling af Eye Q fiskeolien bevares de naturlige fedtsyrer.

Godt at vide, hvis du tager Eye Q fiskeolie kapsler:

  • Eye Q fiskeolie kapsler og andre kosttilskud kan ikke erstatte en sund og varieret kost. Du skal stadig spise sundt, selvom du tager fiskeolie.
  • Dosering af Eye Q fiskeolie kapsler: 2 kapsler hver dag, når du spiser et måltid.
  • Startdosis af Eye Q fiskeolie kapsler: Når du starter på Eye Q fiskeolie kapsler bør du starte med 6 kapsler dagligt i 12 uger. Herefter kan dosen af Eye Q fiskeolie kapsler sættes ned til 2 kapsler om dagligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *