begravelses service app

Begravelses Service: ’Planlæg din egen begravelse’

’Planlæg din egen begravelse’ er et råd, som man tit giver hos Begravelses Service, og til dette er der flere grunde. Hos Begravelses Service ved man, at mange mennesker går med ideer i hovedet omkring, hvordan man gerne vil huskes, når man skal herfra, og mange har for eksempel yndlingssange, digte eller lignende, som man ønsker fremført ved begravelsen eller bisættelsen. Ifølge Begravelses Service er det dog ikke ofte, at man får talt omkring det med sin familie, da døden tit er tabubelagt at snakke om, men ofte får man heller ikke skrevet sine ønsker ned. Dette gør det ekstra svært for de pårørende, når planlægningen af begravelsen skal ske forholdsvis hurtigt efter dødsfald, og man skal blive enige om, hvad den afdøde havde ønsket, og hvordan man bedst får givet det sidste farvel. Hos Begravelses Service ved man, at svære valg omkring urner, kister, gravsten m.m., som skal træffes på kort tid, ikke er det som de pårørende har størst overskud til, når de stadig sørger over afdøde.

Soldater skal planlægge egen begravelse

Det er ikke kun hos Begravelses Service, at man opfordrer til at planlægge sin egen begravelse. Denne besked bliver også givet til de mange danske soldater, som tager i krig i eksempelvis Afghanistan, men hos Begravelses Service, kan man kun opfordre de unge soldater til at gøre brug af rådet. En af de unge soldater som har fulgt rådet fra Begravelses Service, er Simon Jørgensen på 20 år. Han udtaler, at det er virkelig underligt, at skulle planlægge sin egen begravelse, og at det er lidt svært at forholde sig til, men samtidig er det noget, som skal gøres. Hos Begravelses Service ved man, at det kan være mærkeligt, at planlægge sin egen begravelse, men at Simon Jørgensen har taget rådet til sig, viser blot at Simon har forstået vigtigheden af rådet, som Begravelses Service opfordrer alle til at følge. ”Når jeg tager ud som soldat er der en risiko for, at jeg ikke kommer hjem igen, og hvis uheldet skulle være ude, vil jeg belaste min familie så lidt som muligt”, udtalte Simon Jørgensen sig til Begravelses Service.

Applikation fra Begravelses Service letter planlægning

IBegravelses Service Begravelses Service sætter man en dyd i at lytte til sine kunders behov, og manges problem med at snakke om sin død med familien har ført til, at man i Begravelses Service har udviklet en applikation til mobilen, som har til formålet at gøre det lettere at planlægge sin egen begravelse. Begravelses Service applikationen kan for eksempel finde navne, adresser og telefonnumre på plejehjem, hospices og hospitaler i hele Danmark samtidig med, at man kan kigge på urner, kister, gravsten m.m., hvilket mindsker de efterladtes svære beslutninger. Simon Jørgensen er en af de mange, som har taget Begravelses Service applikationen i brug, hvilket gjorde hele planlægningen lidt lettere. ”Det gik pludselig op for mig, hvor mange ting, man faktisk skal tage stilling til. Før jeg så app’en havde jeg jo ingen holdning til hverken urner eller gravsten, men jeg kan forestille mig, at det derfor ville være endnu sværere for min familie, at vælge en sten, som de tænker, at jeg ville kunne lide. Så app’en fra Begravelses Service har helt klart gjort planlægningen lettere. Jeg har også allerede anbefalet den til flere af mine soldaterkammerater”, udtaler Simon Jørgensen sig om applikationen fra Begravelses Service.

Applikationen fra Begravelses Service fungerer til iOS styresystemet i Apple-produkter og kan hentes i ’App Store’.

Hvis du har brug for rådgivning til planlægning af din egen eller pårørendes begravelser, kan Begravelses Service kontaktes på tlf. 70 11 24 07