Alt du skal vide om din Airfree

AirfreeHar du lige købt dig en Airfree til at rense luften enten derhjemme eller på arbejdet, så er her alt du behøver at vide om den. Det er altid rart at vide, hvad det er for et produkt, man har købt – og ligeledes med Airfree.

Sådan virker din Airfree

Din Airfree virker ved hjælp af sin patenterede TSS™ keramiske kerne, der, når du tænder for din Airfree, opvarmes til 200 grader. Den luft, der passerer igennem din Airfree kommer ligeledes gennem denne patenterede TSS™ keramiske kerne, hvilket gør, at det steriliseres og dræber 99 procent af alle bakterier. Man kan faktisk sige, at Airfree virker på samme som vis du sænker et objekt ned i noget kogende vand; det steriliseres på samme måde.

Hvordan virker Airfree i et vindstille rum?

Undrer du dig over hvordan din Airfree virker, når nu der ingen vind er i et rum til at få cirkuleret luften igennem Airfree? Airfree virker så effektivt fordi varm luft altid stiger og dermed presser den kolde luft nedad og ind i Airfree, der renser det. Man kan altså godt sige, at der er luftcirkulation uden at man kan mærke det.

Hvordan virker din Airfree mere teknisk?

Din Airfree virker 99 procent effektivt mod at reducere luften for bakterier og mikroorganismer, som støv, mider, allergier, bakterier, virus og svampe sporer. Faktisk er Airfree det eneste produkt der er så effektiv, når man ser på uafhængige rapporter af dens effekt.

Hvor skal man placere sin Airfree?

Typisk placeres en Airfree de steder, hvor man opholder sig mest, hvilket vil sige i soveværelset eller stuen, men andre vælger også at placere deres Airfree på deres toilet.

Når du har sat din Airfree op, virker den 24 timer i døgnet og sørger for, at al ny luftforurening fra åbnedevinduer, trafik fra gaden samt pollen etc. steriliseres.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *